BMW 2 REEKS ACTIVE TOURER

WERELDPREMIERE BIJ BELGISCHE DEALERS

De nieuwe BMW 2 Reeks Active Tourer beleeft zijn fysieke wereldpremière voor het grote publiek bij de Belgische BMW-dealers. 
Het is de eerste keer dat een nieuw model van BMW zo snel na de fysieke wereldpremière – in België bovendien! - te bezichtigen is bij elke BMW-dealer. Voor deze stunt werden in het grootste geheim 67 wagens van de allereerste productie uit de fabriek in het Duitse Leipzig naar de Belgische dealers gebracht, waar ze onthuld worden in het kader van het BMW Salon, dat dit jaar bij de dealers plaatsvindt.
De BMW 2 Reeks Active Tourer is de gloednieuwe troef van BMW in het kleinere voorwielaangedreven segment. De voorganger van deze sportieve allrounder wist meer dan 400.000 klanten te overtuigen. Het nieuwe model, dat voor het eerst in deze klasse standaard over mild hybrid (48v) technologie beschikt, blinkt uit door zijn doorgedreven connectiviteit en zijn unieke binnenruimte met het grote curved display dat we herkennen uit de nieuwste elektrische vlaggenschepen BMW iX en BMW i4.
Ruimtelijke functionaliteit en kenmerkend BMW rijplezier staan voorop bij de nieuwe BMW 2 Reeks Active Tourer.
De tweede generatie van de sportieve allrounder voor het premium compacte segment straalt visuele dynamiek en imposante aanwezigheid uit door BMW's duidelijke designtaal.
Zijn fundamenteel vernieuwde interieur combineert een veelvoud aan gebruiksmogelijkheden met een moderne geometrie en een BMW Curved Display in de stijl van de BMW iX.
Bovendien loopt de nieuwe 2 Reeks Active Tourer voorop als het gaat om innovaties op het gebied van aandrijflijn, bestuurdersassistentie, besturing/bediening en connectiviteit

LDR