DE RENAULT 4

VIERT ZIJN 60STE VERJAARDAG

De iconische Renault 4 blaast dit jaar zestig kaarsjes uit en dat is voor de officiële Renault 4 Club van België de gelegenheid om de actie “Terug aan het stuur” te organiseren.

Zestig jaar geleden geboren als voorloper van de SUV-generatie, viert de Renault 4 Club op 11 en 12 september die verjaardag op een bijzonder feestelijke manier in het automobielmuseum Mahymobiles te Leuze-en-Hainaut.
Net als bij de publiciteitscampagne van Renault in 1961, genaamd “Neem het stuur“, biedt de club deelnemers de mogelijkheid om zelf met een R4 te rijden tijdens de actie “Terug aan het stuur“! 
De clubleden stellen hun R4 ter beschikking van de bezoekers voor een kleine rit rond Leuze.  Een unieke gelegenheid om terug achter het stuur te kruipen en de sensatie te herbeleven van de auto waar velen decennia geleden in reden. 
Inschrijven is noodzakelijk en kan via de website van de club www.r4l-club.be . 
Eigenaars van een R4 krijgen een gereserveerde parkingplaats toegewezen en kunnen zo deelnemen aan de verkiezing van de mooiste en de sympathiekste R4. 
Deelnemers aan het evenement genieten eveneens van een gunsttarief om de zeldzame collectie Mahy te bezoeken, die voor de gelegenheid aangevuld is met enkele mooie en uitzonderlijke modellen van de Renault 4. 
En kers op de taart: iedere deelnemer ontvangt bij aankomst een geschenkje.

LDR