Isuzu D-Max

nieuwe generatie
Isuzu D-Max V-Cross
Isuzu D-Max V-Cross
  • Isuzu D-Max V-Cross
  • Isuzu D-Max V-Cross
  • Isuzu D-Max V-Cross
  • Isuzu D-Max LSE

De gloednieuwe D-Max heeft een grondig hertekend design en maakt gebruik van de nieuwste technologieën. Het vermogen van 164 pk en het koppel van 360 Nm blijven behouden. Het trekvermogen van 3,5 ton blijft onaangeroerd en in de laadbak kan je nog steeds meer dan 1 ton aan lading kwijt.

Met zijn nieuwe motor met toevoeging van AdBlue wordt hij ook onmiddellijk de meest milieuvriendelijke pick-up in zijn categorie en voldoet hij met zijn Euro6d Full motor aan de nieuwste milieunormen die pas in 2021 verplicht zullen zijn.

Het nieuwe uiterlijk is opmerkelijk stijlvoller en heeft een krachtiger uitstraling. Naast de nieuwe LED koplampen werd ook het radiatorrooster groter en robuuster.

Naast de wijzigingen aan het koetswerk, springt vooral de binnenkant in het oog. De D-Max is vanbinnen aangepast naar een hedendaags en stijlvol model. Bij de hertekening van het interieur werd er voornamelijk rekening gehouden met een betere ergonomie, meer gebruikscomfort en een luxueuze uitstraling. Ook de geluidsisolatie van de motor is drastisch aangepast. Dat Isuzu heeft ingezet op comfort is heel duidelijk. Op het luxemodel vinden we onder andere een 9 inch infotablet, een 8- voudig verstelbare chauffeursstoel met lendensteun, een 3D verstelbaar stuur, dual automatische airco en meerdere rijhulpsystemen.

Het nieuwe Dynamic Drive Platform van Isuzu bestaat onder andere uit een versterkte structuur, gewijzigde wielbasis, aangepaste vering en elektrische stuurbekrachtiging.

Met de verhoogde doorwaadhoogte van 800mm is de nieuwe D-Max ontworpen voor elk zwaar terrein. Bovendien werd Difflock standaard toegevoegd vanaf de LS versie.

De nieuwe D-Max is zelfs uitgerust met een 8ste airbag tussen de voorzetels, een première in de sector. Hij is voorzien van de modernste rijhulpsystemen waaronder Blind Spot Monitoring, Rear Cross Trafic Alert en Lane Assist. Deze pick-up zal als eerste de allerstrengste EURO NCAP 2020 crashtest doorstaan.

Net zoals zijn voorganger zal de nieuwe D-Max leverbaar zijn in 3 koetswerkvarianten: Single Cab, Extended Cab en Double Cab. Daarnaast kan er ook een keuze gemaakt worden in de verschillende uitrustingsniveau’s. (L, LS, LSX en V-Cross).

Elk model geniet van een garantie van 5 jaar of 100.000km, wat verlengd kan worden tot 200.000km.

De nieuwe D-Max komt in de loop van de herfst bij de dealers aan prijzen BTW incl van 31.430 € (D-Max Single Cab 4x2) tot 48.370 € (D-Max Double Cab V-Cross 4x4)

LDR
Tags: