NEW CITROËN C3 AIRCROSS

Amper drie jaar na zijn lancering, krijgt C3 Aircross een volledig opnieuw ontworpen voorkant, waarin de nieuwe merksignatuur van Citroën is verwerkt.

De nieuwe C3 Aircross biedt een breed scala aan aanpassingsmogelijkheden, met 43 koetswerkcombinaties op basis van de 7 kleuren (waaronder 3 nieuwe), de 3 color packs (waaronder 2 nieuwe) met nieuwe decors en de twee contrasterende dakkleuren. Hij heeft ook nieuwe lichtmetalen velgen van 16" en 17". Binnenin biedt het vier verschillende harmonieuze, warme en statige sferen, waarvan er 3 nieuw zijn.

Het comfort in de auto is nog verder verbeterd dankzij de nieuwe Advanced Comfort-stoelen (standaard vanaf Shine) en dankzij een nieuwe middenconsole met een grote opbergruimte (Shine).

De nieuwe C3 Aircross biedt nog steeds uitzonderlijke modulariteit met een achterbank die 150 mm verschuifbaar is in twee onafhankelijke delen en een neerklapbare passagiersstoel voorin met een laadlengte van 2,40 m (optioneel op Shine). Een andere belangrijke troef van het interieur is de uitzonderlijke helderheid dankzij de grote glasoppervlakken en een elektrisch glazen panoramisch schuifdak (optie op Shine).

Verder biedt hij een volledige reeks technologieën om voor nog meer rust en veiligheid achter het stuur te zorgen: 12 intuïtieve rijhulpsystemen zoals het kleuren head-updisplay (in optie via Techno Pack) en Grip Control met Hill Assist Descent (in optie via het Pack Grip Control en Hill Assist Descent, niveau Shine) en vijf technologieën waaronder het nieuwe 9-inch touch screen gecombineerd met Citroën Connect Nav (standaard op Shine).

 

Er zijn 3 versies beschikbaar:

Live, met 16" 3D wieldoppen en de essentiële uitrustingen qua comfort, veiligheid en technologie.

Feel, de kern van het gamma, met glanzend zwarte dakstangen en contrasterende skid plates, en meer gebruiksgemak met de parkeersensoren achteraan, Mirror Screen compatibel met Android Auto en Apple CarPlay, en LED-mistlampen vooraan met statische bochtverlichting.

Shine, de topklasse, inclusief 16" lichtmetalen velgen en chromen sierlijsten, boordevol technologie dankzij de Active Safety Brake, Citroën Connect Nav op het geheel nieuwe 9" touch screen, Citroën Connect Box, en automatische airconditioning. Het heeft ook de verstelbare middenarmsteun op de bestuurdersstoel.

Voor business klanten is er een super uitgeruste versie om aan de behoeften van zakelijke wagenparken te voldoen: Feel Business, boordevol technologie, waaronder - naast de Feel Pack-versie - Citroën Connect Nav op het 9” touch screen en Citroën Connect Box. Het heeft ook de verstelbare middenarmsteun op de bestuurdersstoel voor een verbeterd on board comfort.

 

De nieuwe C3 Aircross SUV beschikt over PureTech-benzinemotoren en BlueHDi-dieselmotoren die voldoen aan de Euro 6d-emissienorm.

Benzine PureTech 110 met handgeschakelde 6M versnellingsbak vanaf19.830 € (beschikbaar op alle versies).

Benzine PureTech 130 met EAT6 automatische transmissie, vanaf 23.390 € (beschikbaar op de versies Feel en Shine),

Diesel BlueHDi 110 met handgeschakelde 6M versnellingsbak, vanaf 22.390 € (beschikbaar op de versies Feel en Shine),

Diesel BlueHDi 120 met EAT6 automatische transmissie, vanaf 23.890 € (beschikbaar op de versies Feel en Shine).

 

De nieuwe C3 Aircross is vanaf nu te bestellen en staat bij de dealers vanaf juni 2021.

LDR