NIEUWE VW MULTIVAN

de nieuwe Bulli van delta4x4

De VW Bulli is al 70 jaar een cultvoertuig.
Californische “FlowerPower”-kinderen cruisen er al zeven decennia mee op Highway No. 1, langs de kust van de Stille Oceaan.
Huisvaders brengen hun kinderen ermee naar school .
De “Rich & Famous” worden in zo’n bestelwagen van evenement naar evenement gereden.
Naast hippies, familiemannen en de high society waarderen ook veel avonturiers de Bulli om zijn praktische bruikbaarheid, kwaliteit en robuustheid. 

VW lanceert nu de nieuwe editie van de Multivan, de T7, die samen met de meer utiliteitsgerichte T6.1 een volledig onafhankelijke modelserie vormt. Aangezien het hart van delta4x4 altijd al bijzonder snel heeft geklopt voor avonturiers, heeft de Beierse tuningspecialist een oplossing om de VW T7 Multivan terreinvaardiger, breder en hoger te maken. 

Daarvoor heeft delta4x4 voor deze nieuwste Bulli-generatie een ophangingskit ontwikkeld met speciaal getunede Bilstein schokdempers en Eibach veren voor beide assen, waardoor de grondspeling ongeveer 40 mm verhoogd wordt. Onder de nieuwe wielkastverbreders in retrostijl is er dan plaats voor wielen van 17 tot 22 inch. Daarmee passen de Loder AT#1 perfect in de wielkasten - in het formaat 255/55R18, de ideale banden voor alle offroad-gebruik. 

Maar de tuningset heeft ook een visueel en auditief kantje. Zo ontwikkelde delta4x4 een frontbar voor de VW T7 Multivan, in overeenstemming met de richtlijnen van de EC, alsook een sportuitlaatsysteem, dat de bestelwagen een meer sonore klank geeft en tegelijkertijd de uitlaatgasstroom optimaliseert.
En omdat je op een grote tocht nooit teveel bergruimte kunt hebben, heeft delta4x4 een nieuw functioneel dakdragersysteem aan zijn gamma toegevoegd.
Tot slot zorgen krachtige koplampen van PIAA op de frontbar en het dakrek voor de visuele finishing touch en optimale zichtbaarheid in het donker.

Meer info op www.delta4x4.com

LDR